Content marketing flow

Content marketing sælger ikke varm luft og laveste priser

Content marketing handler ikke om at lukke et salg så hurtigt som muligt. Det handler om at skabe positive indtryk, varige relationer og følelser hos potentielle kunder og partnere.

Hvis du er klar til at skabe varige relationer, så kan jeg give dig en indføring i content marketing online.

Digitale- og sociale medier har, sammen med content marketing, ændret formålet med marketing for altid. Men det handler ikke om virale hits. Content marketing kampagner kan godt være virale – men de har ikke kun til formål at sælge. De skal også underholde, inspirere, uddanne og hjælpe både kunder og virksomheder, så de ikke bare køber mere, men køber klogere. Det stiller nye krav til dig og din forretning.

Hvis du vælger at fokusere på content marketing, handler det nemlig ikke om at sælge mest på kortest tid. Den kunde som følte sig snydt af din kampagne, vil stadig kunne huske dig næste gang vedkommende skal købe igen. Og det vil de også, hvis de følte sig inspireret og uddannet.

Så vil du helst huskes for reklamens evne til at oversælge, eller dens evne til at inspirere og uddanne?

Inspiration og uddannelse – hvad har det med salg at gøre?

Hvornår så du sidst en virksomhedspræsentation, som du nikkede med på? Eller en reklamefilm, som faktisk skabte sympati?

Der er for meget fokus på den hurtige gevinst i marketing som ofte er baseret på AIDA-modellen (Attention, Interest, Desire og Action). Det fjerner fokus fra godt og brugbart indhold – og på den gevinst som kan opnås på længere sigt.

Anstændig content marketing er i overensstemmelse med gældende moralske normer og vækker ikke bevidst forargelse. Derudover har content marketing en værdi for virksomheders brand, men i særdeleshed for kunderne, som vil informeres og uddannes.

Jeg dyrker anstændigheden i content marketing.

Jeg håber, du vil være med.

Godt i gang med content marketing

Der er ikke nogen genveje eller quick-fixes. At levere relevans og være anstændig kræver hårdt arbejde. Og du skal være villig til at levere relevante informationer til kunder og brugere, uden at det altid giver afkast med det samme.

Du skal væk fra at tænke som en sælger. Du bliver i stedet nød til at tænke forud for salget, og tilbyde de to ting, som kunden efterspørger inden et potentielt køb; viden & afklaring.

Med min tilgang er de gode tekster omdrejningspunktet – men det krydres med en åben tilgang til samskabelse (co-creation) via sociale medier. Det er også en let måde at syreteste sit content.

Det er en god og gennemtestet tilgang lige meget om det er en teknisk artikel, populærvidenskab eller simpel information.

Det handler om at formidle lette løsninger på komplekse problemer og hjælpe kunden.

Jeg måler værdien af dit indhold

Jeg er ikke som andre journalister. Jeg måler nemlig gerne værdien af mit indhold og følger op på indsatsen. Det er nemlig nøglen til succes med content marketing.

Hvis du er interesseret i øget indsigt, så hjælper jeg gerne med at udarbejde rapporter fra din hjemmeside via Google Analytics. På den måde kan du løbende se, hvor meget trafik du får, hvor trafikken kommer fra, og om dine besøgende finder dit indhold engagerende og relevant.

Det giver gennemsigtighed, i forhold til de resultater jeg skaber, og i sidste ende værdi til dig og din virksomhed.

Her kan jeg hjælpe

Brug formularen herunder, hvis du vil i gang med værdiskabende content marketing.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvilken virksomhed skal jeg hjælpe? (link til hjemmeside)

Hvad har du brug for?