Sociale medier som community manager

Vil du styrke din online tilstedeværelse? Få en social media manager

Potentielle kunder får det første indtryk af dig og din virksomhed online, sådan er det bare. Søgemaskiner, anmeldelsessider og sociale medier er kommet for at blive. Det kan du ikke ændre på.

Men du kan påvirke det indtryk de får af din virksomhed og dig.

Den letteste måde at gøre det, er ved at skabe et online community. Men det kræver tid af dig – tid som du kunne bruge på at få nye kunder. Eller du kan få hjælp.

Jeg er en dygtig og erfaren social media manager, og jeg kan både overvåge og dirigere debatten på dine vegne. Og som en ekstra fordel, kan jeg også overvåge, hvad dine potentielle kunder og konkurrenter siger om dig – uden om dig.

Fællesskaber handler om fortællinger

Det er ikke let at starte og vedligeholde et digitalt fællesskab eller online community.

Jeg har med succes gjort det som community- og social media manager i fællesskaber med imellem 100-10.000 medlemmer. Selvom det lyder imponerende, så er det hverken et problem at vedligeholde eller skabe vækst i et online fællesskab – hvis bare man som social media manager har en kernefortælling, som man altid arbejder ud fra.

Jeg kan både hjælpe dig med at finde og dyrke den kernefortælling, men jeg har også erfaring med selv at styre processen som projektleder.

Communities på min samvittighed

Jeg driver og har drevet toneangivende communities indenfor deres respektive branche.

Jeg har hjulpet HR-Skyen med at rekruttere og fortælle om nye tiltag indenfor online rekruttering på LinkedIn & Facebook.
Derudover hjælper jeg Make Sense Film & TV med at udvikle og distribuere levende content og vidensdele via deres sociale medier.

Tidligere har jeg blandt andet stået bag opdateringer og redaktion af jobbank.dk på Facebook og den daværende gruppe på LinkedIn med over 7.000 medlemmer.
Derudover har jeg været med til at lancere og udvikle content til Vild med Vand på Facebook, hvilket bragte dem fra 100 til over 2.000 følgere i løbet af et par måneder.

Dedikér dig til fællesskabet

Når det kommer til sociale medier, så er der ikke mulighed for at gøre det halvt: Enten er du med, ellers er du ikke.

Du kan selvfølgelig vælge at lukke din side, efter du har oprettet den, eller du kan vælge at tie stille. Men folk snakker stadig om dig, selvom du ikke er til stede – ikke ulig frikvarteret i skolen.

Hvis du er i stand til at skabe sympati for din virksomhed, service og fortælling, så er der til gengæld store gevinster at hente i både salgsmuligheder, branding og shitstorm-beskyttelse.

Lige meget om du vil skabe din egen fortælling via sociale medier, eller du bare vil overvåge aktiviteten, så kan jeg hjælpe:

Jeg har erfaring som community- og social media manager for både rekrutteringsvirksomheder, digitale bureauer og frivillige organisationer. Mine kompetencer som social media manager strækker sig fra den tekniske opsætning til rådgivning og eksekvering på tone og content på din side.

BRUG FOR EN SOCIAL MEDIA MANAGER? SKRIV TIL MIG:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Beskriv kort dine tanker og ambitioner for dit community